Udvidelse af produktporteføljen

Spændende nye partnerskaber!

Det glæder os at kunne dele nogle spændende nyheder med dig! Den seneste tid har vi indgået nogle opsigtsvækkende partnerskaber og derigennem tilføjet nogle super relevante produkter. Vi er bl.a. blevet certificeret Cloudflare partner og har indgået forhandleraftaler med Microsoft Azure DNS Services og Secure Practice.

Disse enestående partnerskaber giver os mulighed for at tilbyde dig endnu bedre løsninger indenfor cybersikkerhed, netværkssikkerhed og ydeevne, domænehåndtering samt awareness træning for jeres medarbejdere, så I kan undgå at falde i fælden ifm. phishing angreb. Herunder finder du en kort introduktion og beskrivelse af de enkelte nye partneres løsninger.

Cloudflare – Avancerede Sikkerhedsløsninger og Ydeevne 

Introduktion:

Cloudflare er en førende leverandør af netværkssikkerhed og netværks performance services. Deres løsninger hjælper virksomheder med at beskytte deres online tilstedeværelse mod cybertrusler og forbedrer hastigheden og pålideligheden af deres hjemmesider.

Cloudflare har det største Anycast navneserver netværk i verden, og er fysisk til stede i +120 lande, +320 byer, og integrerer med +13.000 ISP’er, cloud- og SaaS leverandører. Ydermere har deres netværk en kapacitet på over 350 Tbps, som garanterer globale svartider på under 50ms og en oppetids SLA på 100%.   

Beskrivelse:
  • SASE & SSE Platform: Integrerer netværk og sikkerhed i én samlet løsning for maksimal beskyttelse og ydeevne af jeres interne og eksterne infrastruktur.
  • Application Security & Performance: Beskytter og optimerer jeres hostede og cloud webapplikationer med avanceret sikkerhed og høj ydeevne.
  • Network Security & Performance: Sikrer og forbedrer jeres netværk med Cloudflares globale infrastruktur og topmoderne sikkerhedsteknologier.
  • Developer Platform: Udvikl, implementer og skaler applikationer hurtigt og sikkert, på tværs af lokationer med Cloudflares globale udviklerplatform.

Vil du vide mere?

Læs mere om vores Cloudflare-løsninger Her. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular, så tager vi kontakt til dig.

Azure – Effektiv og Sikker Domænehåndtering

Introduktion:

Microsoft Azure DNS er en cloud-baseret DNS-løsning, der gør det muligt for jer eller IP Dots at administrere jeres domæner og DNS sammen med jeres andre Azure-tjenester. Azure DNS tilbyder en pålidelig og skalerbar platform, der forenkler jeres domænehåndtering.

Beskrivelse:
  • Global DNS Infrastruktur: Hurtig og pålidelig DNS-løsning via Microsofts globale netværk af navneservere, der sikrer høj tilgængelighed og lav latenstid.

  • Skalerbar Domænehåndtering: Administrer millioner af DNS-records uden besvær med Azures skalerbare platform, som matcher jeres forretningsvækst.

  • Høj Sikkerhed: Enterprise-level sikkerhed inklusive DDoS-beskyttelse og avanceret trusselsdetektion, der overholder globale standarder og forskrifter.

  • Integreret Administration: Enkel og effektiv styring af DNS-zoner og -records via Azure-portalen, som kan styres med jeres eksisterende administrationsværktøj.

Vil du vide mere?

Læs mere om vores Azure DNS-services Her. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular, så tager vi kontakt til dig.

Secure Practice – Cybersikkerheds e-Læring for Medarbejdere

Introduktion:

Secure Practice er en innovativ platform for cybersikkerhedstræning, der fokuserer på at uddanne medarbejdere i best practice for cybersikkerhed. Deres interaktive og engagerende træningsprogrammer hjælper virksomheder med at reducere risikoen for menneskelige fejl og forbedre deres overordnede sikkerhedsposition.  

Beskrivelse:
  • Engagerende Læring: Realistiske phishing-simulationer og gamification gør træningen interaktiv, effektiv og sjov, for alle medarbejdere i organisationen.

  • Personlig Tilpasning: Træning kan tilpasses individuelt til medarbejdernes roller og vidensniveau, så alle involveres og ingen tabes undervejs i træningen.

  • Løbende Forbedring: Spor fremskridt med analyser og metrikker for at sikre kontinuerlig sikkerhedsforbedringer samt hvor, og hos hvem, fokus skal øges.

  • Omfattende Beskyttelse: Reducer risikoen for cyberangreb ved at styrke sikkerhedsbevidstheden og ved at vise hvordan trusler skal håndteres i hele organisationen.

Vil du vide mere?

Læs mere om vores cybersikkerhedstræning Her. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular, så tager vi kontakt til dig.

Vi er begejstrede for at kunne tilbyde disse nye og forbedrede løsninger til vores kunder. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere om, hvordan disse nye tiltag og løsninger kan hjælpe din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os.

IP Dots – Din Betroede Partner for Cloud- og Cybersikkerhedsløsninger!

#Cloudflare #Microsoft Azure DNS #Secure Practice #Cybersikkerhed

Kontakt os i dag for at høre mere om, vores nye løsninger?