E-mail Sikkerhed

Få styr på jeres e-mail sikkerhed

I dag er det typisk e-mails, herunder også nyhedsbreve, der er den primære indgang for cyberkriminelle, der forsøger at kompromittere og udnytte organisationer til at tjene penge. Det vurderes at 90% af alle sikkerhedsbrud og scams mod organisationer på verdensplan, sker via organisationernes e-mail systemer, enten med e-mail spoofing, phishing, malware, ransomware, spyware, Business Email Compromise (BEC) eller CEO fraud.

Hos IP Dots forstår vi vigtigheden af at beskytte jeres organisations e-mail infrastruktur, mod avancerede trusler og potentielle sikkerhedsbrud. Da e-mail sikkerhed er afgørende for at bevare fortroligheden, integriteten og tilgængeligheden, af organisationens elektroniske kommunikation. Mange organisationer stoler på standard sikkerhedsforanstaltninger som antivirusprogrammer og firewalls, men i et stadig mere kompleks trussel-landskab er det ikke længere tilstrækkeligt.

IP Dots e-mail sikkerhedsløsninger er designet til at levere en holistisk tilgang, der strækker sig fra afsenderens server gennem firewallen og ind i selve e-mail indbakken. Vi implementerer robuste sikkerhedsforanstaltninger som bl.a. DMARC og avancerede e-mail overvågningsløsninger for at sikre, at jeres medarbejdere, kunder og forretningspartnere er beskyttet bedst muligt mod e-mail relaterede trusler.

Med IP Dots fokus på e-mail sikkerhed kan I opnå en proaktiv forsvarslinje mod potentielle cyberangreb. Vores specialister arbejder hånd i hånd med jeres organisation for at skabe skræddersyede løsninger, der passer til jeres unikke behov. Beskyt jeres virksomheds vitale kommunikationskanal effektivt, med IP Dots e-mail sikkerhedsløsninger.

DMARC Compliance Service
 • Full-service løsning
 • Proaktiv overvågning af organisations e-mails
 • Identifikation af kritiske e-mails og trafik
 • Analyse af situationen og anbefalinger
 • Rapportering af kritiske fund og observationer
 • Hjælp til håndhævelse af jeres rettigheder


Vores eksperter gennemgår rapporterne grundigt og analyserer den specifikke situation for at identificere potentielle trusler. Vi præsenterer jer for de mest relevante “næste skridt” og giver konkrete anbefalinger for at håndtere og minimere risici.

Vi går ud over blot at identificere trusler – vi handler! Vores DMARC Compliance Service inkluderer en håndhævelsesmekanisme, der effektivt beskytter jeres brand ved at tage nødvendige skridt for at inddæmme og eliminere potentielle trusler.

Beskyt jeres brand og oprethold e-mail integritet med IP Dots’ DMARC Compliance Service.

Gratis cybersikkerheds audit

Vi laver en gratis og uforpligtende gennemgang af jeres cybersikkerhed ift. domæner, e-mail og DNS, og giver vores anbefalinger til optimeret sikkerhed.

  Vores Spidskompetencer

  Vores afgørende spidskompetence er vores tætte og ærlig samarbejde med vores kunder. 
  Dette er også grunden til at vi stadig stolt kan sige, at ingen kunder endnu har valgt os fra.

  For at du nemmere kan få et overblik over mulighederne er det altid helt uforpligtende at tage kontakt til os og få et pristjek. 
  Så kan vi sammen danne os et overblik over, hvilke muligheder der måtte være og ikke mindst, hvordan vi løser opgaven bedst muligt.

  1-Point-Of-Entry

  Kontakt jeres dedikerede rådgiver direkte på mail eller mobil 24/7.

  15 Års Erfaring

  Jeres personlige rådgiver har minimum 15 års erfaring med domænestrategi og beskyttelse af digitale brands.

  Dansk Support

  I kan kontakte vores support team på dansk – og får med garanti svar indenfor få timer.

  Fleksibilitet

  Vi tilpasser vores service set-up til jeres unikke situation og behov.