Juridisk Rådgivning

Bliver jeres varemærke krænket?

Vi lever i en global online verden, hvor der konstant er fare for, at nogen krænker jeres varemærke. Krænkelser finder sted i mange forskellige situationer og på mange forskellige måder. Oftere og oftere sker krænkelserne digitalt, hvor især kopiprodukter bliver solgt i stor stil. Den hyppigste form for krænkelse sker dog i forbindelse med domæneregistreringer.

De fleste organisationer har efterhånden oplevet, at en ukendt 3. part registrerer et domæne, der indeholder jeres brand. Disse 3. parts registreringer bliver ofte brugt til at stjæle eller videredirigere jeres online trafik. 

Det er naturligvis kritisk, hvis I ikke selv har kontrol over jeres brand – og dermed hvad det bliver brugt til eller associeret med.

Gratis juridisk vurdering

Vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende vurdering med tilhørende anbefalinger i relation til kritiske 3. parts registreringer, inden I eventuelt starter en klagesag.

  Lad os hjælpe!

  Vores kunder oplever et stigende antal juridiske udfordringer i forbindelse med deres digitale tilstedeværelse. Derfor har vi indgået et strategisk samarbejde med en af de største og mest anerkendte advokatvirksomheder i Danmark.

  I samspil med vores strategiske partners IP advokater og juridiske eksperter tilbyder vi rådgivning og håndhævelse i forbindelse med de fleste  problemstillinger, som eksempelvis:

  Vores Spidskompetencer

  Vores afgørende spidskompetence er vores tætte og ærlig samarbejde med vores kunder. 
  Dette er også grunden til at vi stadig stolt kan sige, at ingen kunder endnu har valgt os fra.

  For at du nemmere kan få et overblik over mulighederne er det altid helt uforpligtende at tage kontakt til os og få et pristjek. 
  Så kan vi sammen danne os et overblik over, hvilke muligheder der måtte være og ikke mindst, hvordan vi løser opgaven bedst muligt.


  1-Point-Of-Entry

  Kontakt jeres dedikerede rådgiver direkte på mail eller mobil 24/7.

  Internationalt Netværk

  Kan via netværk løfte håndhævningsopgaver i de fleste lande.

  Dansk
  Support

  I kan kontakte vores support team på dansk – og får med garanti svar indenfor få timer.

  Korte
  Svartider

  Vi garanterer hurtige svar på dine henvendelser – og du kan altid fange os på telefonen, hvis noget haster!