Varemækeadministration

Tag kontrol over jeres brand!

Hos IP Dots forstår vi os på varemærker. Vi forstår, at varemærker er tæt forbundet med domænenavne, og at det derfor er svært at kigge strategisk på domænenavne uden også at skæve til varemærker.

Derfor tilbyder vi naturligvis også at hjælpe med komplet administration af varemærker, lige fra registrering og fornyelse til overvågning og håndhævelse – samt udarbejdelse og implementering af en egentlig varemærkestrategi.

Domænenavne er det tætteste, man kommer på digitale varemærker, men det er fortsat registrerede varemærker, der giver beskyttelse – og juridisk ret til domænenavne.

Derfor er varemærker vigtige i forhold til at sikre ret til, og kunne gøre brug af, domænenavne der matcher jeres brand.

Gratis varemærketjek

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende analyse af jeres varemærkeportefølje, og giver vores anbefalinger til optimal beskyttelse af jeres brand, på alle relevante markeder.

  Den bedste løsning kræver de bedste folk

  For at give vores kunder adgang til varemærkeadministration og håndhævelse af samme høje kvalitet som vores domænehåndtering, har vi indgået et strategisk samarbejde med en af de mest anerkendte advokatvirksomheder i Danmark.

  Vi sørger for, at I via vores partners erfarne og anerkendte IP advokater og juridiske eksperter bliver præsenteret for løsninger, der giver optimal beskyttelse af jeres brand på alle relevante markeder. 

  Vores Spidskompetencer

  Vores afgørende spidskompetence er vores tætte og ærlig samarbejde med vores kunder. 
  Dette er også grunden til at vi stadig stolt kan sige, at ingen kunder endnu har valgt os fra.

  For at du nemmere kan få et overblik over mulighederne er det altid helt uforpligtende at tage kontakt til os og få et pristjek. 
  Så kan vi sammen danne os et overblik over, hvilke muligheder der måtte være og ikke mindst, hvordan vi løser opgaven bedst muligt.

  Global
  Dækning

  Kan registrere og administrere varemærker i de fleste lande.

  International Tilstedeværelse

  Lokale kontorer i Danmark, USA og Kina.


  Fleksibilitet

  Vi tilpasser vores service set-up til jeres unikke situation og behov.


  1-Point-Of-Entry

  Kontakt jeres dedikerede rådgiver direkte på mail eller mobil 24/7.