Domæneovervågning

Overvåg jeres brand

De færreste organisationer har hverken nytte af, eller økonomi til, at sikre deres brand på alle eksisterende TLDer. For de fleste organisationer ville det betyde alt for mange defensive domæneregistreringer, med det ene formål, at beskytte jeres brand på ellers irrelevante markeder. 

Domæneovervågning er et omkostningseffektivt alternativ til defensive domæneregistreringer. Vi foreslår derfor, at I udelukkende registrerer domænenavne dér, hvor det giver mening og tilfører værdi, nemlig på alle relevante markeder – og lader en overvågningsløsning holde øje med resten.

Vores Domain Monitor løsning overvåger stort set alle eksisterende TLDer, – og I bliver løbende informeret, når en 3. part registrerer et domænenavn, der indeholder jeres brand.

Med en Domain Monitor har I mulighed for at agere hurtigt, inden jeres brand lider skade.

Gratis domæneovervågnings-rapport

Vi udarbejder en gratis og uforpligtende rapport, som giver jer et komplet overblik over alle eksisterende 3. parts domæner, der indeholder jeres brand.

  Full-service løsning

  I modtager indledningsvis en rapport, der giver jer et komplet overblik over alle eksisterende domæneregistreringer, der indeholder jeres brand.

  Efterfølgende modtager I løbende en rapport med nye fund – enten hver uge eller hver måned.

  En Domain Monitor kan figureres således at den udover et identisk match også søger efter matches med stave- eller slåfejl.

  Vores Spidskompetencer

  Vores afgørende spidskompetence er vores tætte og ærlig samarbejde med vores kunder. 
  Dette er også grunden til at vi stadig stolt kan sige, at ingen kunder endnu har valgt os fra.

  For at du nemmere kan få et overblik over mulighederne er det altid helt uforpligtende at tage kontakt til os og få et pristjek. 
  Så kan vi sammen danne os et overblik over, hvilke muligheder der måtte være og ikke mindst, hvordan vi løser opgaven bedst muligt.

  1-Point-Of-Entry

  Kontakt jeres dedikerede rådgiver direkte på mail eller mobil 24/7.

  15 Års Erfaring

  Jeres personlige rådgiver har minimum 15 års erfaring med domænestrategi og beskyttelse af digitale brands.

  Dansk Support

  I kan kontakte vores support team på dansk – og får med garanti svar indenfor få timer.

  Fleksibilitet

  Vi tilpasser vores service set-up til jeres unikke situation og behov.