SSL Certifikater

Hvad er SSL?

Et SSL certifikat kan bl.a. bekræfte jeres identitet og beskytte mod tyveri og manipulation af følsomme oplysninger, som eksempelvis login- eller kreditkortoplysninger, ved at kryptere dem. Et SSL certifikat tilfører dermed tryghed, der i sidste ende betyder flere gennemførte salg i en webshop og sikker kommunikation via webmail, VPN, intranet mv.

Vores tekniske specialister hjælper med at vælge det certifikat, der beskytter jer bedst i relation til, hvor det skal bruges, og hvad der skal beskyttes.

Vi fører markedets mest populære og sikre SSL brands, som brugere verden over kender og har tillid til. Det rigtige SSL certifikat vil både beskytte jeres brand og jeres brugere. Kontakt os ved at udfylde kontaktformularen på denne side og vi vil lave en gratis SSL audit af jeres domæner.

Gratis SSL audit

Vi laver en gratis og uforpligtende gennemgang af jeres eksisterende SSL certifikater, og kommer med vores anbefalinger til optimal beskyttelse.

  SSl certifikat

  SSL validering

  Domain Validation (DV)

  Ved bestilling af et DV certifikat bekræfter den udstedende myndighed udelukkende, at ansøgeren har kontrol over det specifikke domæne. Organisationens identitet bekræftes ikke. Dermed har brugeren ingen garanti for, at organisationen er den, den påstår at være og derfor er der heller ingen garanti for, at hjemmesiden er ægte. Denne type certifikat giver altså ikke nødvendigvis brugeren tillid til hjemmesiden. Til gengæld er DV certifikater billige og bliver ofte udstedt i løbet af ganske kort tid.

  Organizational Validation (OV)

  Ved bestilling af OV certifikater gennemfører den udstedende myndighed en verificering af organisationen bag ansøgningen, både for at bekræfte deres identitet og eksistens og at de har kontrol over det specifikke domæne. Dermed kan organisationens identitet også bekræftes på selve certifikatet og vil være synlig for brugerne. OV certifikater giver derfor langt mere tillid til den pågældende hjemmeside. OV certifikater koster lidt mere og tager lidt længere tid at udstede, men tilfører også langt mere troværdighed. 

  Extended Validation (EV)

  Ved EV certifikater gennemfører den udstedende myndighed en ekstra grundig verificering af organisationen bag ansøgningen, både for at bekræfte deres identitet og eksistens og at de har kontrol over det specifikke domæne samt for at sikre at personen, der har bestilt certifikatet eksisterer og er en del af organisationen. Dermed kan organisationens identitet bekræftes på selve certifikatet og vil være synlig for brugerne. EV certifikater giver derfor maksimal tillid til hjemmesiden. EV certifikater er typisk de dyreste og kan, grundet ekstra verificering, tage flere dage at udstede.

  SSL og synlighed

  Google har længe opfordret til “HTTPS overalt” og for at motivere organisationer til at tage dette initiativ til sig har Google besluttet at hjemmesider beskyttet med SSL certifikat (HTTPS) fremover, alt andet lige, bliver rangeret højere end hjemmesider uden SSL certifikat (HTTP).

  Google opfordrer alle til at skifte fra HTTP til HTTPS, så alle kan agere mere sikkert på Internettet.

  Google Chrome, og andre søgemaskiner, tager dette initiativ et skridt videre og kategoriserer nu hjemmesider, der ikke er beskyttet af et SSL certifikat, som ”usikre”, uanset om hjemmesiden deler følsomme oplysninger eller ej. Sådan et stempel svækker naturligvis brugernes tillid – og kan skade jeres brand.

  Vores Spidskompetencer

  Vores afgørende spidskompetence er vores tætte og ærlig samarbejde med vores kunder. 
  Dette er også grunden til at vi stadig stolt kan sige, at ingen kunder endnu har valgt os fra.

  For at du nemmere kan få et overblik over mulighederne er det altid helt uforpligtende at tage kontakt til os og få et pristjek. 
  Så kan vi sammen danne os et overblik over, hvilke muligheder der måtte være og ikke mindst, hvordan vi løser opgaven bedst muligt.

  SSL Manager

  Simpel og sikker administration af jeres SSL portefølje i vores brugervenlige interface.

  Fleksibilitet

  Vælg frit mellem de kendte SSL brands – vi fører dem alle.

  Fair Priser

  Vi tilbyder SSL certifikater til meget konkurrencedygtige priser.

  Dansk Support

  I kan kontakte vores support team på dansk – og får med garanti svar indenfor få timer