Vi har spændende nyheder at dele med jer!

Medlemsskab hos både IT-Branchen og Dansk Erhverv

IP Dots er i det nye år blevet medlem hos både IT-Branchen og Dansk Erhverv. Vi er stolte af at være en del af disse organisationer, som giver os mulighed for at være med i frontlinjen af den teknologiske udvikling. Vi går all-in og er også blevet en del af IT-Branchens Policy Board for Cybersikkerhed, hvor vi også har mulighed for at påvirke den politiske agenda.

Dette har vi gjort så vi kan være med til at sikre bevågenheden omkring dette vigtige emne, og forsøge at give debatten en alternativ vinkel – set med domæneøjne. Op mod 90% af alle cyberangreb involverer e-mail. Alligevel er der stort set ingen fokus i debatten på hverken domæner eller DNS, selvom det er her man let og for ganske få midler virkelig kan gøre en forskel.

  • IT-Branchen er en datterorganisation under Dansk Erhverv, og deres medlemmer inkluderer alt fra de store til de mellemstore leverandører, indenfor alle typer af IT og digitale tjenester, komponenter og services.

  • Som I nok allerede ved har Dansk Erhverv fokus på de danske erhvervsvirksomheders interesser, både i forhold til det udviklingsmæssige, juridiske og den politiske agenda.

  • Policy Board for Cybersecurity ligger under IT-Branchen og har bl.a. til formål, at bidrage med teknologi- og markedsindsigt i dialog og samarbejde med relevante myndigheder og centrale aktører, herunder Center for Cybersikkerhed, Nationalt Cyber Crime Center (NC3), Cybersikkerhedsrådet, Rådet for Digital Sikkerhed, CyberHub by DigitalLead, Industriens Fond og erhvervsorganisationer.

Vi har høje forventninger til vores engagement hos både IT-Branchen og Dansk Erhverv, og håber at vi både kan lære lidt og måske lære lidt fra os. Som en del af vores fokus på cybersikkerhed vil vi i den nærmeste fremtid lancere en række sikkerhedsløsninger, som vi vil præsentere i de kommende artikler.

Lad os sammen skabe en mere sikker digital fremtid!

Er du interesseret i at høre mere om hvordan du kan beskytte dit brand og dine domæner mod cyberangreb, så klik på linket og udfyld vores kontaktformular.

Kontakt os i dag for at høre mere om hvordan vi kan sikre jer!